Известие

Collapse
No announcement yet.

Озвучаване

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Озвучаване

Знам че всички имате различни системи и си викам да попитам кой доволен от неговата и кой не.
    Интересувам се система за около 200лв. Алфата ми е 156 с махагон и сребрист металик отвън казвам го защото все пак не трябва да сложа някаква зелена система все пак.
    Гледам да е хубава марка от типа на Sony,Panasonic,Kenwood,JVC,Blaupunkt,Pionner,Samsu ng
    надявам се да ми помогнете и кажете също за антена нещо че нямам.
    Знам че може би ще кажете че трябва сам да си ги гледкам ама те всичките имат почти едно и също само по вид се различават пък и за алфата незнам колко са й мощни колонките.

Здравей, колега.
    Аз лично съм с едно старо Ел Джи (един от първите плеъри с МП3). С него успявам да захраня 6 колони и 2 пищалки, а самото плеърче е 4х50. Просто колоните в колата са ми много слабички и въпреки това си вади доста сносен звук. Нямам никаква идея дали това са фабричните колони, защото като си купих колата, в багажника имаше доста кабели за усилватели и буфери (а и кабелите за колоните на задната кора хич не са фабричните). Предполагам, че по трасето хубавите колони са иззети и са заменени с некви елементарни.

П.С. Ако си намислил да си слагаш музика, която да ти свири, а не нещо грандиозно, май няма много голямо значение какъв ти е плеъра....
    Alfa Romeo 156 2.0 T.S. Selespeed '00
    Alfa Romeo 155 1.7 T.S. '94
    Alfa Romeo 90 2.0 '87
    sigpic

Comment

Антена има, активна, но е вградена и не се вижда. А за музиата - наистина каквото и да сложиш ще ти върши работа. Тонколоните във вратите независимо дали са сменяни / не може да се сложат по мощни от оригиналнните защото няма място / си свирят сносно.
      Успех!
      Fiat Stilo 1.9 16V JTD, 2004, комби
      Citroen BX-19GT, 85
      Alfa Romeo 156, 2.4 JTD, 01, Distintive - ex

Comment

Сигурни ли сте ,че във вратите не могат да се слагат по-мощни колони
        Различните фирми предлагат 17см (каквито са в 4 врати) колони който са доста по-добри от оригинала аз съм сложил Сони в 4 врати и разликата е огромна.
        EX 156 1.6 TS

Comment

Колега, има едно Сони,не помня модела,но с USB,екстра е!На брат ми и един приятел сложихме такова Сони,много са доволни и свири много добре за парите си,към 230 лв беше!
          Грях е, да я нямаш!!!АlfaRomeo-156SW/2.4JTD/Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm TI

Comment

И аз оглеждах за поставяне на по-мощни говорители, но се оказа че мястото във вратата е ограничено. Става дума за задната част на говорителя, т.е. магнита му. Оказа се че при един и същ диаметър по-мощните говорители са с големи магнити, които не могат да се съберат във вратата. Това имах в предвид в предния ми колментар.
            Citroen BX-19GT, 85

Comment

Не разбрах колко точно са колонките от към ватове и другото колегата със Сонито кой модел е точно ??

Comment

Мисля че нямаха надписи. Трябва да са някъде около 10W. Моето CD е с MOSFET захранване и при повечко усилване им се спира тока. Така че каквото и да сложиш ще е добре.
                Citroen BX-19GT, 85

Comment

мерси а това с антената много му е осбоено жакчето в моето старо CD не влиза накраиник ли се купува допълнетелно какво се прави ??

Comment

Моята антенна букса беше отскубната от кабела и затова поставих нова. Действай според ситуацията. Купувай и слагай нови - те поне са евтини. Буксите и куплунгите.
                    Citroen BX-19GT, 85

Comment

аз се чудих на мойто да не му има нещо щото кабела за антената иначе имаше много приличен вид само буксата му беше то даже май нямаше букса накрая как трябва да изглежда принципно ?

Comment

а знаете ли къде се продават ДВД сенници и на каква цена и дали си заслужава да се сложи такова нещо
                        sigpicAlfa 156 1.8 TS '00

Comment

Първоначално публикувано от Stefan84
                          а знаете ли къде се продават ДВД сенници и на каква цена и дали си заслужава да се сложи такова нещо
                          Бе няма смисъл от тия пустиняци!!! /ако си такси няма лопо/ Иначе в илиянци има мн. евтини.

Comment

колега антена имаш вградена,когато си купиш цд ще трябва да го монтираш в сервиз заради гаранцията(а и щото нищо не разбираш-без да се обиждаш) и те ще ти сложат нов накрайник за 0.5лв и ще е ок.та когато сложиш цд пробвай как свири и тогава преценявай за нови говорители.по принцип на тези алфи са с не лошо озвучение и ако няма изпушили говорители ще свири прилично.ако ти се дават още пари за музика си купи усилвател с бас каса(туба не свири много добре в седан),само гледай цд-то да има изход за усилвател
                            stilo sw 1,9 JTD 03g
                            alfa 147 1,9JTD 01g
                            alfa 156 1,9JTD 01g
                            barchetta 1,8 98g
                            alfa 145 1,6 97g

Comment

Реших да сменя оригиналните говорители във вратите щото не ми харесваше как свирят.
                              Като стигнах до предна дясна врата открих, че говорителя има две букси. Мултимера показа, че са две различни намотки на един конус.
                              Някой знае ли защо е така? Ето иснимка.
                              А новите са Херц.
                              Внимавайте с големите магнити, че даже и стъклото на вратата може да пострада.
                              sigpicМечтите стават реалност...Ама как..!?
                              Alfa Romeo 156 SW 2.0ts

Comment

Working...
                              X